Sorting
Source
Katalog centralny
(1)
Form of Work
Książki
(1)
Publikacje popularnonaukowe
(1)
Status
available
(1)
Branch
Biblioteka Główna
(1)
Author
Grimm Hans-Ulrich (1955- )
(1)
Jurczak Katarzyna
(1)
Year
2020 - 2025
(1)
Time Period of Creation
2001-
(1)
Country
Poland
(1)
Language
Polish
(1)
Subject
Substancje dodatkowe do żywności
(1)
Subject: time
2001-
(1)
Genre/Form
Wydawnictwa popularne
(1)
1 result Filter
Book
In basket
Dzięki tej publikacji poznasz powiązania chemicznych środków w jedzeniu z szybszym starzeniem się i chorobami układu krążenia. Dowiesz się, jakie zmiany w organizmie ludzkim wywołuje Cola Light i ksylitol oraz dlaczego gotowe dania mogą powodować poważne schorzenia jelit. Autor ujawnia także szokującą prawdę o chemii znajdującej się w uwielbianych przez dzieci napojach i słodyczach. Zdradza również, jakie zagrożenia skrywają się w margarynach imitujących masło. Dowiedz się, co o dodatkach do żywności sądzą eksperci i dlaczego ich przerażenie jest bagatelizowane i nie dopuszczane do środków masowego przekazu. Poznaj całą prawdę i przestań truć siebie i bliskich.
This item is available in one branch. Expand information to see details.
Biblioteka Główna
There are copies available to loan: sygn. 613 [lok. Wypożyczalnia-Biblioteka Gł.] (1 egz.)
The item has been added to the basket. If you don't know what the basket is for, click here for details.
Do not show it again