121976
Książka
W koszyku
Naturalnie, że... naturalnie! Awokado, daktyle, spirulina, a obok nich swojska brzoza, pyłek pszczeli i kasza jaglana – to tylko niektórzy z bohaterów tej książki. W świecie, który co i rusz wskazuje nam nowe diety, nowe składniki, nowe sposoby przygotowania potraw, warto skupić się na kilku produktach. Pewność, że jemy dobrze i zdrowo, unikając chemii i przetworzonej żywności, jest bezcenna. Przyprawy, kasze, rośliny są nieprawdopodobnym wręcz źródłem antyoksydantów, składników mineralnych i witamin. Warto skorzystać z bogactwa, którym tak szczodrze obdarza nas natura.
Status dostępności:
Biblioteka Główna
Są egzemplarze dostępne do wypożyczenia: sygn. 641 [lok. Wypożyczalnia-Biblioteka Gł.] (1 egz.)
Filia nr 1
Są egzemplarze dostępne do wypożyczenia: sygn. 641 [lok. Wypożyczalnia-filia nr 1] (1 egz.)
Strefa uwag:
Uwaga ogólna
Na książce błędnie przypisany ISBN.
Uwaga dotycząca bibliografii
Indeks.
Recenzje:
Pozycja została dodana do koszyka. Jeśli nie wiesz, do czego służy koszyk, kliknij tutaj, aby poznać szczegóły.
Nie pokazuj tego więcej